De Nederlandse Taal en Cultuur School in Sri Lanka.

vrijdag 3 november 2006

Sinterklaasfeest 2006

Ook dit jaar zal Sinterklaas de kinderen in Colombo met een bezoek vereren.
Hij wordt verwacht op ZATERDAG 2 DECEMBER Sinterklaas zal die dag van 11.00 (gaarne aanwezig 10.45) tot 13.00 uur de Nederlandse kinderen en hun ouders, opa’s, oma’s en andere geïnteresseerden ontvangen in de tuin van de residentie van de Nederlandse Ambassadeur, adres: 8 Wijerama Mawatha, Colombo 7.














De Nederlandse Vereniging zal ook dit jaar voor de organisatie zorg dragen. U begrijpt dat de ontvangst van een Goedheiligman met alle egards omringd moet zijn. Zij vragen u dan ook daarbij op de volgende manier te willen assisteren:
- als u met uw zoon/dochter/familieleden of andere geïnteresseerden aanwezig wilt zijn, maakt u dat dan kenbaar door het aanmeldingsformulier te versturen of dit te printen en op de Nederlandse School aan de leerkracht Linda de Beer te overhandigen

(een bedrag van 300 rupees (contant te betalen!!) wordt berekend per KIND (alle kinderen betalen voor het feest al dan niet lid van de NVSL) en ook 300 rupees per VOLWASSENE die GEEN lid is van de NVSL (volwassen leden van de NVSL hebben gratis toegang) voor 28 november te betalen bij Linda de Beer of neem contact op met Evelyne Zuijderduijn, nvsl_nvsl@hotmail.com

- Vult u op het aanmeldingsformulier ook iets in over uw kind(eren) voor in het grote boek van de Sint. (als u zoon of dochter niet meer bij Sinterklaas hoeft te worden opgeroepen noteert u niets, de kinderen krijgen dan wel de snoepzak mee naar huis)
- Tevens levert u een cadeau in cadeauverpakking en duidelijk voorzien van de naam van het kind af op bij de guards van de residentie van de Ambassadeur (adres zie boven) tot uiterlijk 28 november.

Heeft u nog vragen neemt u dan even contact op met Evelyne Zuijderduijn, nvsl_nvsl@hotmail.com

Geen opmerkingen: