De Nederlandse Taal en Cultuur School in Sri Lanka.

zaterdag 5 mei 2007

NIEUWSBRIEF NTC SRI LANKA, MEI 2007

LET OP VOSSEJACHT IS VERZET NAAR 12 MEI

Beste ouders en kinderen,

In deze nieuwsbrief staat:
• wie de nieuwe leerkracht is geworden
• meer informatie over de vossenjacht
• aankondiging jaarafsluiting

De nieuwe leerkracht
We hebben een nieuwe leerkracht gevonden. Het was erg moeilijk, want er lopen heel wat leuke Nederlandse juffen en meesters rond. Zijn naam is Roy del Vecchio en hij woont en werkt nu in Amsterdam. Zijn vriendin Anke neemt hij gezellig mee.

Vossenjacht
Nog twee weken en dan vindt er een heuse vossenjacht plaats in Colombo. Het is een hele diervriendelijke jacht, want er worden alleen maar foto’s geschoten en de vossen die gevonden moeten worden zijn gewoon verklede mensen.
Zoals al eerder gemeld zal de vossenjacht plaatsvinden op zondag 6 mei. Rita Noordam heeft aangeboden dat het bij haar thuis mag starten en eindigen. We verwachten alle vossenjagers (kinderen en ouders) om 16.00u (4 PM) op Sarana Road 380/99 in Colombo 7. Na de jacht borrelen we nog even gezellig na. We hopen dat iedereen hiervoor zelf wat drank en een hartig hapje meeneemt (voor chips e.d. zal door het bestuur worden gezorgd). Want na zo’n vossenjacht zal iedereen wel trek hebben in een stukje quiche/appeltaart/pizza/stokbrood.

Helaas hebben nog niet heel veel vossen zich aangemeld. Vandaar nog een keer een oproep: wie wil als “vos” meedoen? Ouders en leerlingen van het VO, meld jullie nu bij mij aan. Of als je nog andere Nederlanders kent die zich wel als vos willen laten strikken, mag dat natuurlijk ook. Wie vos wil zijn kan zich bij mij opgeven. Vossen mogen zelf een activiteit/vermomming bedenken en anders heb ik ideeën genoeg.
Ik hoop dat alle gezinnen zullen komen. Mocht er iemand verhinderd zijn, wil die dat dan zo snel mogelijk (maar zeker voor 30 april) aan mij doorgeven?

Jaarafsluiting
Aan alles komt een einde, zo ook aan dit schooljaar. Zaterdag 9 juni willen we het schooljaar samen met alle ouders en kinderen graag afsluiten met een gezellige barbecue en Bonte avond. Houd deze datum dus vrij in de agenda en oefen alvast een leuke act voor de Bonte avond. Een toneelstukje, mop, playback-act, dansje, liedje of een ander creatief idee, dit alles kan op het open podium van de Bonte avond. Ouders zijn ook van harte uitgenodigd om een act te verzorgen.

Belangrijke data april en mei
6 t/m 15 april vakantie
30 april, 1 & 2 mei geen school
6 mei buitenschoolse activiteit: vossenjacht
31 mei geen school
9 juni jaarafsluiting met Barbecue en Bonte avond

Ten overvloede...
Mocht uw kind verhinderd zijn en niet naar de Nederlandse les kunnen komen, meld dit dan zo spoedig mogelijk. Liefst per telefoon (een SMSje is ook een mogelijkheid).

Contactgegevens juf

Linda de Beer
21, Diyawanna Gardens
Pelawatte, Bateramulla
077 – 9528228 (mobiel, tijdens lessen alleen voor noodgevallen)

Geen opmerkingen: